12 август 2011

I just gave a shit
Дали сте човек кој сака да има квалитетен и подобар живот? Дали сте човек кој го посакува истото за оние околу вас, знајни и незнајни? 

Ако не, стиснете CTRL + W.
За оние кои сеуште сте тука, обавезно ѕирнете го следното видео:

 
За тврдоглавите кои требале, а не стиснале CTRL+W размислете за ова. А, еве неколку ситуации од секојдневниот живот:

  • Возач не ве пушта на пешачки? - посочи му да застане
  • Некој ве тупи со партиски наместо со личен став? - пробај да го побиеш со аргументи
  • Некој медиум изнесува лаги? - рашири ја вистината  
Ви се допаѓа каузата? Дополнете во коментари подоле.

Повод за постот - обидот на дел од медиумите да се прикаже розово она што е црно.

Статија на Курир и Македонија24 „Македонија има најевтин бензин во Европа“


Затоа, не верувајте на сè што ќе ви се каже без да проверите од друг извор, убаво вика народното „два пати мери, еднаш сечи“. Ок, во случајов е „еднаш мери, два пати сечи“ - треба само внимателно да ја прочитате статијата.

Нема коментари:

Објави коментар