09 декември 2011

Фотопласти
Мал придонес за сиромашната Македонска интернет заедница. Еден meme да се немало.

Имате идеи? Пишете ги во коментари или направете фотошоп.

Извор: МИАКонсултант за антика со Александар (Фарел) и Стоун (via @Banekoma)

...

4 коментари:

 1. основните - од фрижидер и од тегла ајвар :)

  ОдговориИзбриши
 2. Vo vselenata, na Mesecina, pod voda kaj Titanik.

  ОдговориИзбриши
 3. Еве и мој придонес :)
  http://twitter.com/#!/banekoma/status/145465217898393600/photo/1

  ОдговориИзбриши